Search results

  1. KeenDean

    SP Shocker CVO

    https://youtube.com/shorts/DUIgWhJZFto?feature=share
  2. KeenDean

    SP Shocker CVO

    Dust Black CVO for sale... Purchased recently from FB, took it for a spin and realized it's just ain't my thing! Comes as pictured; including case, manual, spare parts kit, lube, allen keys (some keys are not original), casio watch/timer, and the .687 XL freak insert. Some minor anno wear on...
  3. KeenDean

    Immaculate MacDev Clone 5S - SOLD...

    SOLD... over on FB!
  4. KeenDean

    Immaculate MacDev Clone 5S - SOLD...

    Footage form the last time it went for a spin... https://youtube.com/shorts/bSwScuzet00?feature=share Footage showing the board works, eyes work and no leaks... https://youtube.com/shorts/CO4V574m0W8?feature=share
  5. KeenDean

    Immaculate MacDev Clone 5S - SOLD...

    I'm open to sensible offers, but that's too low. Sure a brand new one can be picked up at a very reasonable price from Jak (who's an awesome guy), and it'll probably be the infinity as well. But it won't have the full barrel kit, spares, etc... that this does.
  6. KeenDean

    Immaculate MacDev Clone 5S - SOLD...

    MacDev Blue/Black Clone 5S for sale. Marker is immaculate/pristine, with only signs of wear on feed lever (pictured) NO barrel rub! Under 22k shots... Comes complete with: Clone 5S (gold bolt, aluminium valve and green reg piston). Complete Shift 2 Barrel Kit (.677 .681 .685 .689 .693 inserts)...
  7. KeenDean

    SOLD... Planet Eclipse EGO11/LV1 Solenoid

    SOLD... over on FB
  8. KeenDean

    SOLD... PE CS1/CS1.5/CSR front fore grip FS

    SOLD... over on FB
  9. KeenDean

    SOLD... Unknown 45k compatible cylinder regulator...

    SOLD... over on FB
  10. KeenDean

    SOLD... Unknown 45k compatible cylinder regulator...

    Unknown 45k cylinder regulator. Came stock on a cylinder, which I swapped out for a Ninja V2 reg. SOLD...
  11. KeenDean

    SOLD... PE CS1/CS1.5/CSR front fore grip FS

    BNIB Planet Eclipse CS1/CS1.5/CSR front fore grip - black/grey. SOLD...
  12. KeenDean

    Planet Eclipse spares package FS.

    Spares/parts box clear out of Planet Eclipse items... all brand new/never used, unless otherwise stated. Looking to sell as a job lot for £45 all in - (not looking to split/sell separately). SL3 inline regulator piston SL LPR piston Detents x6 off Manifold gasket (LV1, 1.1, 1.5, LVR)...
  13. KeenDean

    SOLD... Planet Eclipse EGO11 DART KIT.

    SOLD... over on FB, to the USA
  14. KeenDean

    SOLD... Planet Eclipse EGO11 DART KIT.

    Up for sale is a complete EGO11 DART KIT, complete with extras... DART Bolt Valve and Valve Guide Spring x2 spare soft bolt tips Ram bumper SOLD...
  15. KeenDean

    SOLD... Planet Eclipse EGO11/LV1 Solenoid

    Up for sale is a brand new/never used Planet Eclipse Solenoid, compatible with EGO11, LV1, LV1.1, LV1.5 & LVR. Purchased directly from Paintball.de, the Planet Eclipse spares hub in europe, earlier this year. SOLD...
  16. KeenDean

    SOLD... Mint/pristine EGO11

    SOLD.... over on FB!
  17. KeenDean

    Small leaving Paintball Sale

    ETEK2 arrived today, as pictured/described. Many thanks James... top bloke. ;) (y)
  18. KeenDean

    Virtue Spire 200/260 - combo set for sale...

    Sorry buddy, but these went ages ago...
  19. KeenDean

    SOLD... Mint/pristine EGO11

    Sorry buddy, but no.
  20. KeenDean

    SOLD... Mint/pristine EGO11

    Price drop. Now £210 ;) (y)
  21. KeenDean

    SOLD... Mint/pristine EGO11

    Buyer on FB pulled out of sale, item is still available.
  22. KeenDean

    SOLD... Mint/pristine EGO11

    Sale/listing updated...;) (y)
  23. KeenDean

    Small leaving Paintball Sale

    Probability of the sale falling through on the ETEK from my end James... is very slim ;) (y) . As soon as notification is received from you to send payment, when you're able to ship the ETEK, payment will be sent buddy.
  24. KeenDean

    Small leaving Paintball Sale

    Essex... way too far for me to do a pick up, as I live on West Yorkshire. So, it would need to be posted. Would you do £80 all in (PayPal'd and shipped)?
  25. KeenDean

    Small leaving Paintball Sale

    Is that a star frame fitted? If collection possible, where are you based? Cheers.
  26. KeenDean

    Small leaving Paintball Sale

    Very interested in the ETEK. Any known issues with it? Is it in working condition? ;)(y)
  27. KeenDean

    SOLD... Mint/pristine EGO11

    Yep, still in my kit bag.
  28. KeenDean

    SOLD... Mint/pristine EGO11

    Mint condition/pristine Planet Eclipse Midnight EGO11 for sale. Minimal/very small marks/scratches, pictured, with no real breech wear. Low shot count... SEE PICTURES ;) (y) £210 PayPal' and shipped 1st Class Recorded Comes with: Ego11 Case Original spares bag, c/w solenoid SFR adjustment...
  29. KeenDean

    SOLD.... MacDev SHIFT2 barrel kit F/S

    SOLD... over on FB.
  30. KeenDean

    SOLD.... MacDev SHIFT2 barrel kit F/S

    Up for grabs is a full brand new, never used, MacDev SHIFT2 barrel kit in DUST BLACK. Comes with the case, tip, back, and five inserts (.677 .681 .685 .689 & .693) Looking for SOLD! all in, PayPal'd and shipped (Royal Mail 1st Class Recorded). Item is obviously listed on other groups... so...